Egy villanyszerelő, vagy egy asztalos néhány év alatt biztosan elsajátítja szakmái alapfogásait. Ismeri a szerszámait, tudja hogyan fogjon neki egy feladat megoldásához. De amíg egy jó mesterember lesz belőle, bizony sok víz folyik le a dunán.

Nincs ez másképp nálunk sem. A Metatradert, indikátorokat, gyertyaformációkat hamar megtanulja az ember. Hosszú évek trédingje kell hozzá, hogy felismerjen szituációkat, tudja, hogy bár minden jól néz ki, ezt a trédet inkáb ki kell hagyni stb.

Az alapokat meg kell tanulni, ehhez nem fér kétség, de ami ez után jön, az a neheze az útnak. Csak a kitartók, következetesek, fegyelmezettek lesznek sikeresek. Nagy szavak – tudom, de akinél hiányoznak ezek a tulajdonságok, jobb, ha rögtön abbahagyja – rengeteg felesleges kiadástól kíméli meg magát.

Nem sokkal ésszerűbb egy szakmát, egy tapasztalt szakember vezetése mellett megtanulni?

Akkori mentorom (holott kb. 3x-osát kérte mint most én) rengeteg hibától, marhaságtól ballépéstől óvott meg, ami mind-mind pénz lett volna. Itt nem arról van szó, hogy a mentor megmondja a receptet (miután ilyen nincs), hanem együttes munkánk eredményeként lettem ma az az ember és tréder aki vagyok.

Kedves Kolléga, gondolja át egy Professzionális Coach igénybevételét. Önnek fel tudok ajánlani egy kedvezményes kezdést. A megrenndelésnél adja meg a MENTOR2020 kuponkódot és az első periódust féláron kapja meg. Kattintson a képre és válassza a Személyes mentorálást!

Beszéljünk egymással, milyen kérdései vannak, milyen problémákat kellene megoldani?