Kaptam egy Commentet a Facebookon arról a videómról, melyben meghívom az érdeklődőket az intenzív forex kurzusra. Így nézett ki:
————
“Zoltan Litkai shared Várkuti Géza’s post: “NINCS Saját Stratégia ,,,- , NINCS Garantált NAPI 32 millió Forint Profit , NEM tudod – HALÁLRA — keresni magad.”
————-
Nos a fairness kedvéért:

  1. Ez egyszerűen nem igaz!  “VAN saját stratégia” (schlicht und eingreifend – ahogy a német mondja)
    Aki az ellenkezőjét állítja, sajnos nem tudja mit beszél. Viszont végülis bárki kommentálhat, így nem lehet megakadályozni, hogy valaki badarságokat postázzon. Talán ha behatóbban foglalkozik a témával, hasznosabb kommentárokkal fogja gazdagítani a közösséget.
  2. Természetesen NINCS “NAPI 32 millió Forint Profit”, hogy ezt honnan veszi, az rejtély, mint ahogy az is, miért postázza ezt az én cikkem, alá amikor a témának semmi köze sincs hozzá. Semmi ilyesmit nem állítottam, de hát valakire rá kell borítani a bilit…
  3. “NEM tudod – HALÁLRA — keresni magad.”
    Na végre valamiben egyetértünk, bár ilyesmit nem állítottam.

Miután a kommentárnak semmi köze sincs az én cikkemhez, abból indulok ki, hogy az illető ma még nem zúdította senkire a bizonytalan önértékélését, önismeretét, csalódottságát, másokkal szembeni gyűlöletét. Remélem ezzel a mai napi penzusa megvolt és most már olyan dolgokkal tud törődni amik örömet okoznak, vagy valamilyen formában hasznos tevékenységnek bizonyulnak.

További kellemes vasárnapot.

 

 

 

Az angol szójátékot az eltérő magyar szórend miatt nehéz pontosan lefordítani:

Haters – gyűlölködő

Ha valaki haragot érez mindenkivel szemben, annak (JOBB HÍJJÁN) sikerélménye van.