Az utolsó ingyenes webinárra, amelyik a Money Managementtel foglalkozott 65-en regisztráltak és kapták meg a visszaigazoló mailben a belépési linket. A webináron 18-an vettek részt.

A webinárok technikai hátterét biztosító amerikai cég limitálja a résztvevők számát, ezért volt olyan aki szeretett volna regisztrálni, de már nem lehetett.

Ugyan akkor a jelentkezők 77%-nak “közbejött valami” és nem volt jelen. Ne vegyék rossz néven, de a szám láttán ezt nem tudom elhinni és komolyan venni. Sokkal inkább az az érzésem, hogy ha valami ingyen van, akkor az kell, akkor is ha nem is érdekel a dolog. Ezzel olyanok elől vették el a lehetőséget akiket tényleg érdekelt volna a webinár.

Én készülök a webinárokra, fizetek a lebonyolításért, szóval ez munkával és pénzzel jár. Úgy döntöttem aki engem nem vesz komolyan azt én sem veszem komolyan. A lezajlott webinárt később csak azok nézhetik meg videóról, akik jelen voltak és szeretnék felfrissíteni a hallottakat, vagy időben jelzik, hogy közbe jött valami.

Aki regisztrál, de nem lesz jelen és esetleges gondját nem jelzi nekem időben emailben, az fekete listára kerül és minden további webinárból ki lesz zárva.

Sajnálom, hogy ilyesmihez kell folyamodjak, de a számok láttán tényleg fel voltam háborodva.