Az internet tele van mindenféle önjelölt guruval. Ők azok akik minden fórumban jelen vannak, inkább a “hater” kategóriában. Ő az aki kijelenti hogy egy hónap múlva az EURO-Dollár 1.4 lesz és így tovább és így tovább. De még a nagy cégeknek mint a Bloomberg, vagy Yahoo elemzései alapján sem szabad trédelni. Csak a saját meggyőződésből szabad trédet nyitni. Nem egyszer láttam már homlokegyenest ellentétes prognózisokat a Bloombergtől és a Yahoo-tól. Mindkettő teljesen hitelesen elmagyarázta miért így és nem másképpen.

Ezért mondom: senkinek sem szabad hinni. Mindig mindent le kell tesztelni és magadnak be kell bizonyítani hogy amit hallottál vagy tanultál tényleg így működik. 

Én minden webinárom végén elmondom hogy ne higgyetek nekem se. Üljetek le és

amit elmondtam, azt akkurátusan tetszeljétek le. Mint mondtam az alapok ismerete mellett nem  vezet el út. Nyilván körül fog nézni a neten, ez mindenképpen egy jó dolog DE,… nagyon nagyon óvatosnak kell lenni. Rengeteg cég, bróker, magánember alig-alig várja a friss húst, mert jönnek a csapdák meg az intézményes átverések, most nem kitérni a különböző trükkökre, de tényleg millió módja van arra, hogy lehúzzák az embert. 

Ne feledjük el: ingyenes sajt csak az egérfogóban van,
úgyhogy nagyon óvatosan bánni azzal amit az ember az interneten olvas. Egy demo programmal kezdjünk, ott még kockázat nélkül ki lehet próbálni az egészet. Így gyűjthetünk tapasztalatokat.