X.-dik lépések…

Haladás


Hogyan segíthetünk?

Minden lépésénél mellette állunk..

Mint látjuk mindenki kereskedik mindenkivel. Mi a bal szélen vagyunk a Retail traderek akik a brókeren keresztül jutnak be a piacra.

A Forex piac messze a legnagyobb piac a világon az ő 5 trillion USD NAPI forgalmával. Ez annyi pénz, hogyha Krisztus születése óta MINDEN NAP elköltenénk 5.000.000 USD-t, még maradna kb. 1.400.000.000 USD jövőbeni örökösök részére.

Nem kezdem előlről a saját stratégia jelentőségét, de miután nem sok új van a nap alatt, kiindulhat valami idegen ötletből is. Belépőt viszonylag könnyű találni, a nehézség az exit stratégiánál kezdődik. Oldalunkon jónéhány trendkövető stratégiát talál, de olyat is ami pont az ellenkezőjét a belső visszalépéseit trédeli le. Van még 2 Renko stratégiánk és egy automata, amelyik a híreket kereskedi le. Böngésszen közöttük.

És itt jön a pont, amit nem lehet körülírni, megmagyarázni, meghatározni.

Tegyük fel delikvensünknek  megvan a tőkéje

Minden elméleti résszel tisztában van

A 3 hónapi demózás után az élő kereskedés is megy (holott itt már jelentkezhetnek árulkodó jelek)

Elkezd trédelni, tapasztalatot gyűjteni, aztán beleún.

Mint korábban írtam, ez egy életforma, ami bizonyos álldozatokat követel pl. a magánélet terén. Ráadásul nem megy gyorsan a vagyonosodás. Lehet, hogy abbahagyja, DE tudja mi van a kezében? Mindenkori anyagi biztonsága. Kirúgják az állásából? Hazamegy bekapcsolja a laptopot, amíg nem talál neki megfelelő egyéb tevékenységet, a létbiztonsága megvan. ÉS EZ MANAPSÁG BORZASZTÓ NAGY DOLOG!

Hát elértem a kis útmutatóm végére. Igyekeztem legjobb tudásom szerint összerakni azokat a dolgokat, melyeket a sikeres tréderréválás szempontjából fontosnak értékeltem.

Remélem hozzájárulhattam sikereihez, vagy ha mást nem, talán jól szórakozott, vagy elvisz magával néhány, az életre is fontos gondolatot.

Megköszönöm a figyelmüket

Haladás